fles, Horeca, VERKOOPPUNT

De Commerce in Kruisland

De Commerce in Kruisland

De commerce in Kruisland sfeerOnze zaal: sfeervol Oostenrijks binnenpleintje.
De Commerce Kruisland beschikt over een eigentijdse zaal. Hier waant u zich op een authentiek Oostenrijks binnenpleintje. De zaal biedt plaats aan maximaal tweehonderd personen en is geschikt voor elk denkbaar feest, presentatie of (zakelijke) ontmoeting. Voor iedere gelegenheid delen we de sfeervolle zaal naar uw wensen in. We kunnen de ruimte opdelen middels tussenwanden. Het geheel is voorzien van een geluidsinstallatie, beamer, tv schermen en eigen bar.

D’n Eeterij: heerlijk eten met zicht op het hart van Kruisland.
Klassieke gezelligheid. Dat is wat u proeft als u bij D’n Eeterij aanschuift. En eerlijkheid, in alles: in de producten, de bereiding en in contact met het team van medewerkers. Door dit alles is D’n Eeterij Kruisland een begrip in de omgeving. Het restaurant beschikt over ongeveer zestig couverts op reguliere dagen. Dit aantal kan worden uitgebreid tot circa honderdtwintig. D’n Eeterij staat onder andere bekend om het concept Meters Eten. Dit is een concept waar u avondvullend kunt genieten van zestig kleine gerechtjes voor een vast bedrag. Tevens beschikken wij over een ‘normale’ lunch en dinerkaart. Deze Europese menukaart wordt regelmatig vernieuwd, al dan niet met seizoens producten van de Brabantse Wal en biedt een grote variëteit aan gerechten. Kwaliteit en creativiteit staan hierbij hoog in het vaandel. Ook voor een heerlijk kopje koffie met appelgebak, taart van de dag of lunch kunt u bij ons terecht. Bekijk wel even onze openingstijden, voor groepen hanteren we aangepaste tijden en kunt u altijd contact met ons opnemen.

Terras: het middelpunt van het dorp.
Het grote, verzorgde terras biedt plaats aan meer dan tweehonderd gasten. Het is gesitueerd in alle windrichtingen en gedeeltelijk overkapt. Je kunt dus onder alle weersomstandigheden genieten van de omgeving, het voorbij komend (landbouw)verkeer, in of uit de zon. Het terras en het pand vormen samen in alle opzichten het hart van Kruisland. Een gedeelte van het terras is gelegen op het marktplein, direct aan de overzijde. Ons terras is dus ideaal voor een heerlijke pitstop zowel voor 2 personen als voor groepen.

Biercafé: meer dan honderdtwintig speciaal bieren.
Ons biercafé is gezellig, bruin en trendy ingedeeld en is uitermate geschikt voor kleinere feesten of (bedrijf)borrels. Vele clubs, verenigingen en particuliere gasten -jong en oud- hebben ons biercafé in de loop van de jaren ontdekt. Ze komen er graag vanwege de gastvrijheid en de service. Dat dit wel goed zit in onze gelegenheid betreft de bekroning tijdens de Horeca Café Top 100. In 2020 behoren we tot de top 30 van de beste cafés van geheel Nederland, iets om trots op te zijn! Het biercafé is tevens af te huren voor besloten feesten al dan niet met de aangrenzende zaal. Regelmatig vinden er evenementen plaats. Een actueel overzicht vindt u verder op deze website of facebook: www.facebook.com/decommercekruisland

 

Adres

Markt 5A
4756 AL Kruisland

0167-532 485
info@decommerce.nl

Bezoek de Website