BARREL AGED, Bierpakket, SPECIALE BESTELLING

5 jarig jubileum in 2021

5 jarig jubileum Gebroeders Roodbaard

TERUG IN DE TIJD

Ik herinner mij het nog zo goed. Het was net 1 januari 2016 en de 3 zwagers stapte op de K.v.K. af, om de grote stap te zetten. Een gezonde jubel zenuw gierde door hun lijf. De start van een prachtig avontuur in ons broederschap en een eigen onderneming. En dat er zo een ‘pittig kroketje” in eerste instantie een stempel weigerde te zetten, omdat zij de naam “Gebroeders Roodbaard” maar verwarrend vond, hadden wij van te voren niet bedacht. Daar stonden wij dan met 3 zwagers, 2 rood behaarde kinnen en één met stoppelbaard. Hoe kan dat nou verwarrend zijn? Toch na lichte irritatie en met geduld het weer opnieuw uitleggen en uitleggen kwam die stempel en toezegging dan toch op ons bedrijf. Onze Brouwerij was geboren en erkend.

 

5 JAAR VERDER

En wat voor een brouwerij! Een waar wij samen in zijn gegroeid en nog een hoop mooie dromen en doelen voor ons hebben liggen. En dan is het ineens al zover! Twee keer knipperen, ver over de 20 soorten bierrecepten gebrouwen, collaborations die niet meer op 2 handen te tellen zijn en allerlei mooie brouwsels in prachtig mooie vaten gestopt. Zo kon dat natuurlijk niet zonder de toffe Slijterijen en Horeca, maar ook niet zonder enkele bijzondere Bierproeverijen en Pakketten die, door ons netwerk en bier fans, afgenomen zijn. En wat te denken aan alle kleine en grote handjes die ons aan alle kanten hebben geholpen waar het toe liet. Wijzelf de ruimte en vrijheid gunnen een eigen pad te kiezen. Even samen lekker aan de weg brouwen en je hebt al de eerste 5 jarig jubileum  in zicht. 1 Januari 2021 is het zover en dat zullen wij niet ongemerkt aan ons voorbij laten gaan.

WAAR IS DAT FEESTJE?

Wij zijn er eens goed voor gaan zitten om er een tof project van te maken. Daarom zijn wij al op tijd met de koppen bij elkaar gaan zitten om iets moois samen te stellen. Een speciale editie vol “taart”, gezelligheid, cadeautjes en feestelijk bierpakket waar zoveel mogelijk mensen blij van worden. Daarom hebben wij besloten niet 1 pakketsoort aan te bieden, maar 2 verschillende varianten. Om daar een nog feestelijker tintje aan te geven. Gaan wij ze niet opsturen (die mogelijkheid is er natuurlijk wel), maar kan je ze komen ophalen bij onze brouwerij. Daar maken wij net als de vorige keer met de crowdfund Double Fun Barrel Aged een mooi feestje van.  Hoe dat precies vorm gegeven gaat worden leggen wij nog niet helemaal vast, want feestjes vooruit plannen en vastleggen in deze tijd is een beetje lastig. Maar daar vinden wij wel een mooi gepaste versie voor.

 

PAKKETSOORTEN

Gebroeders Roodbaard 5 jarig jubileum No.5

Per 1 januari 2021 maken wij bekend wat er precies in de pakketten zitten, wat het zal kosten. Wij kunnen alvast prijs geven dat er uit 2 varianten (pakketten met verschillende groottes van inhoud) gekozen kan worden. Maar wat voor bieren zijn die nieuwe bieren dan?

Natuurlijk zit daar onze “gevaarlijk lekkere” No. 5 Tarwe Blond in. Daar waar het allemaal mee begon. En de rest zullen wij de komende tijd laten doorschemeren. De eerst nieuwe is op 8 november 2020, door onze creatieve Brouwer Giel (en grote hulp en broeder Stijn) gebrouwen. En zoals jullie ondertussen wel gewend zijn van Giel is het niet zomaar een simpel biertje geworden. Hij wilde echt iets feestelijks maken en is in het geheim de ingrediënten de afgelopen tijd gaan inslaan voor deze special. Wij kunnen alvast verklappen dat het een bizar lang proces was doordat zij een prachtig mooi, dik stroperig, vette blubberjetser is geworden. Het filteren en terug koelen duurde daardoor wel 3 keer zo lang!

pakket 1

5 Bieren, waaronder Oreo Cookie Stout en 2 andere nieuwe bieren.
Een Roodbaard Glas
En wat andere hebbedingetjes

pakket 2

8 Bieren bestaande uit Oreo Cookie Stout normaal en Heaven Hill Bourbon Barrel aged. En 2 andere nieuwe en deze 2 zullen ook in Barrel Aged variant erbij zitten.
Een Roodbaard Glas
Hebbedingetjes en nog een paar leuke cadeautjes extra.

 

ENTHOUSIASME

Wij hopen jullie, net als wij, hier natuurlijk al een beetje mee in de feeststemming te zijn  gekomen. En wij zullen geregeld een tipje van de sluier op lichten over de andere nieuwe bieren. Houd ons dus goed in de gaten op onze Social Media kanalen. Zowel op Facebook als op Instagram zullen geregeld berichten te volgen zijn. Gelukkig duurt het niet meer zo lang tot 1 januari 2021 om de hele pakketten op jouw gemakje te bekijken en te bestellen. Want geheimpjes bewaren is maar lastig als je zo enthousiast bent!  

Team Gebroeders Roodbaard

Related Posts

3 thoughts on “5 jarig jubileum in 2021

Comments are closed.