ETIKET, SPECIALE BESTELLING, VERKOOPPUNT

AMBACHTELIJK BASTIONBIER

Wij hebben Peter van De Bierpost leren kennen op een festival in Nieuw Namen. Sindsdien kan het zo maar zijn dat je een Gebroeders Roodbaard op een terras in Zeeland kan bestellen. Of haar aantreffen in een verrassingspakket. Zij vinden het ontzettend leuk om zich ook bezig te houden met horeca op evenementen.

 

“Maak kennis met De Bierpost! Zo kan jij als “speciaalbier liefhebber” optimaal genieten, zowel in aanbod als beleving. Zelfs de mogelijkheid om jouw pakket op te halen in jouw favoriete stamkroeg zal een waar feest zijn!”; prijkt er op de site. Zeker de moeite waard om eens te kijken en er een te bestellen. Momenteel heeft hij ook een leuke 10% kortingsbon. Dat is natuurlijk helemaal meegenomen!

 

 

Zo waren zij ook druk met voorbereidingen voor het Bastionfeest in Axel. Een bijzondere straat in het hartje van Axel, waar een 3-daags feest voor werd georganiseerd van 10 t/m 12 mei 2018.

Peter wilde graag iets bijzonders en aansluitend bij het festival.
Terug in de tijd, ambachtelijk, messing straatbordjes, oude foto’s en een toegankelijk speciaalbier om daar te schenken en per fles te verkopen.

Ze waren altijd erg gecharmeerd van onze Tarweblond No. 5 en wilde deze graag in een speciaal etiket gelabeld hebben. Een mooie oude foto van de straat is er op de achtergrond gebruikt.

Links van het label staat informatie over het bier en de brouwerij zelf.
Rechts van het label staat de tekst, ter ere van het festival, in het oud Zeeuws geschreven.

“Nao d’n lesten druppel, eijj pas deu oe smoakvol die is.
Ma kiek uut, nie tevee, anders eijj zo’n snee in je neuze!”

 

BEKIJK MEER INFORMATIE OVER NO.5  

Related Posts

Geef een reactie